Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

«Πατάει» Ελλάδα ο Φερέιρα

Την ώρα που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Αθήνα έχοντας δώσει από την Πορτογαλία το «μήνυμα» ότι θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» έστελναν το δικό τους... μήνυμα στον Σίντνεϊ Γκοβού.


Ο Φερέιρα φτάνει στην Αθήνα
Ο Φερέιρα φτάνει στην Αθήνα

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ απέκλεισε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό από την αποστολή της αναμέτρησης του Σαββάτου (20/11, 19:30) με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική, δείχνοντας και αυτός ότι ο πρώην παίκτης της Λιόν είναι σε δυσμενέστατη θέση μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Εκτός του Γάλλου, ο Πολωνός τεχνικός απέκλεισε τους Λέτο, Φερνάντες, Σεϊταρίδη, Δημούτσο, Ιωαννίδη και Μαυρίας.

Οσο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες και το Σάββατο (20/11) να έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα. Αν δεν ανατραπούν τα ισχύοντα δεδομένα, θα ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές και θα βρεθεί στο «Σπύρος Λούης» για να δει την αναμέτρηση με τον «Γηραιό».

Στα ευχάριστα της προπόνησης που έγινε την Παρασκευή (19/11) είναι ότι ο Σωτήρης Νίνης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο μήνες. Ο διεθνής μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Πανιώνιο, εκεί όπου σκόραρε και αποβλήθηκε.

Ετσι, απουσίασε από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και στη συνέχεια ήρθε ο τραυματισμός του στον αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ στις 12 Οκτωβρίου, που τον έθεσε νοκ-άουτ για ένα μήνα! Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου στην ήττα 2-0 από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα.

Στις ειδήσεις της προπόνησης η παρουσία του Νικόλα Πατέρα για πρώτη φορά μετά από καιρό, χωρίς να μιλήσει στους παίκτες, αλλά και η βελτιωμένη κατάσταση του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό, για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στο μεταξύ, λίγο πριν το τέλος του προγράμματος έπεσαν τα φώτα στην Παιανία, λόγω προβλήματος και έτσι η προπόνηση ολοκληρώθηκε πρόωρα!

Λίγα εισιτήρια για Μπαρτσελόνα

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, «ο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα που έχουν απομείνει, θα διατίθενται αύριο, Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρες 10 με 1 μμ, από το εκδοτήριο της θύρας 4 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου