Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ξυλοκόπησε ηλικιωμένο για να ψηφίσει τον "σωστό" υποψήφιο!!!«Όπου δεν ισχύει ο λόγος, πίπτει η ράβδος» λέει η γνωστή παροιμία την οποία εφάρμοσε πιστά ένας 35χρονος από τη Μεσαρά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 35χρονος άνδρας αφού δεν κατάφερε να πείσει με τα λόγια, αποφάσισε να ξυλοκοπήσει 75χρονο συγχωριανό του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα ψηφίσει τον «σωστό» υποψήφιο!

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, ο 35χρονος τον πλησίασε την ώρα που δεν βρισκόταν κανείς άλλος στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος δράστης αφού απείλησε και εξύβρισε τον 75χρονο, τον χτύπησε κλωτσώντας τον στα πόδια. Όταν έφυγε, ο ηλικιωμένος πήγε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα όπου κι έκανε την καταγγελία ενώ υπέβαλε και μήνυση.

Η αστυνομία αναζητεί το δράστη ο οποίος πάραυτα την Κυριακή -αγνοώντας ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου- πήγε και ψήφισε σαν κύριος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου