Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Έφτασε σε... οργασμό μπροστά στην κάλπη

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία από ένα τηλεοπτικό σποτ κατά της αποχής από τις εκλογές, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να φτάνει σε... οργασμό μπροστά στην κάλπη, καταλήγοντας με το σύνθημα ότι... «η ψήφος είναι απόλαυση».

Το τηλεοπτικό σποτ ετοιμάστηκε από τη νεολαία των σοσιαλιστών της Καταλωνίας και προκάλεσε ήδη πολιτικό σεισμό, ενόψει των τοπικών εκλογών που έχουν στη Βαρκελώνη και τις υπόλοιπες περιοχές της αυτόνομης περιοχής το άλλο σαββατοκύριακο.

Η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται να... «ανεβάζει θερμοκρασία» ενώ προσέρχεται στην κάλπη για να ψηφίσει το σοσιαλιστικό κόμμα. Δείχνει να το απολαμβάνει το γεγονός, κάτι που άλλωστε τονίζεται και στο σχετικό σύνθημα του διαφημιστικού σποτ.

Ωστόσο, τα αντίπαλα κόμματα δεν εκτίμησαν την καμπάνια και βγήκαν και καταδίκασαν το προεκλογικό spot, με εξαίρεση φυσικά τον ηγέτη του σοσιαλιστικού κόμματος Χοσέ Μοντίλα, ο οποίος επιχειρηματολόγησε υπέρ της καμπάνιας και υποστήριξε ότι είναι καλό γιατί ενθαρρύνει τον κόσμο να έρθει στις κάλπες.

Δεν είχε όμως την ίδια γνώμη το υπουργείο Ισότητας της Ισπανίας, το οποίο έβγαλε ανακοίνωση - κόλαφο που μιλάει για παραπλανητική διαφήμιση και για επίθεση στη γυναικεία αξιοπρέπεια. Κατόπιν τούτου, το σποτ θα αποσυρθεί.

Έτσι κι αλλιώς πάντως, με τόσο ντόρο που δημιούργησε, την δουλειά του την έκανε. Όπως λένε και οι διαφημιστές, αφού συζητήθηκε τόσο, η καμπάνια πέτυχε. Μένει να δούμε αν θα μεταφραστεί αυτή και σε αυξημένη προέλευση στις κάλπες στις 28 Νοεμβρίου...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου