Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ: Ελληνίδα παρουσιάστρια, υπήρξε κάποτε …άνδρας!!


Είναι διάσημη. Είναι όμορφη. Είναι η γυναίκα που προκαλεί “απανωτά” εγκεφαλικά σε όλους τους άνδρες που την παρακολουθούν στη... μικρή οθόνη.
Οι γυναίκες την μισούν για τις “φονικές” της καμπύλες. Όμως , εκείνη κρύβει πολύ καλά το ένοχο μυστικό της. Το γεγονός ότι κάποτε γεννήθηκε αγόρι!! Κι όμως ναι, η γνωστή παρουσιάστρια, ανά το πανελλήνιο , παρόλο που τίποτα δεν προδίδει το μεγάλο της μυστικό είναι από τις “γυναίκες” εκείνες που κάνει τα life style περιοδικά να παρακαλούν για ένα φωτογραφικό της κλίκ. Η ιστορία της; Άκρως ενδιαφέρουσα.Ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια , άσημη ακόμη στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Ήταν σε ηλικία των 17 χρόνων όταν και μετά από παρότρυνση του-τότε-εραστή της, ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Σήμερα είναι το όμορφο και λαμπερό κορίτσι που όλοι γνωρίζουμε. Το μεγάλο της μυστικό βέβαια το γνωρίζει αρκετά καλά ο επιχειρηματίας του τηλεοπτικού σταθμού όπου και εργάζεται. Είναι πλέον καταξιωμένη και το τηλεοπτικό κοινό την αγαπά και την εκτιμά και μια τέτοια αποκάλυψη θα τίναζε την καριέρα της στον αέρα.Το ονομά της αρχίζει από Ζ και το επώνυμο από Θ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου