Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Ρίξτε μου πρόστιμο»!


Ο Ίβιτς ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία για την αποβολή

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναγνώρισε το λάθος που έκανε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το έχει μετανιώσει και μάλιστα προέτρεψε την διοίκηση να του ρίξει πρόστιμο για να γίνει παράδειγμα για τους συμπαίκτες του.

Εμφανώς στεναχωρημένος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς κατάλαβε ότι το λάθος του στέρησε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το 1-0 που υπήρχε εκείνη την χρονική στιγμή.

«Ξέρω ότι έκαναν ζημιά στην ομάδα μου και αυτό με στεναχωρεί. Δεν μπορώ να πω ότι σε παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα θα κερδίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και πατούσαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά μέχρι το λεπτό που αποβλήθηκα. Αν δεν είχα αποβληθεί, θεωρώ ότι θα το παλεύαμε καλύτερα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κάρτες που είδε από τον Παμπορίδη: «Την πρώτη κίτρινη δεν τη συγχωρώ στον εαυτό μου. Ο διαιτητής έχει σφυρίξει φάουλ και την ώρα εκείνη ο Ντούντου κλώτσησε επίτηδες την μπάλα στο κεφάλι μου και εγώ πήγα προς τα πάνω του. Πήρα τσάμπα κάρτα και γι’ αυτόν το λόγο θα δεχτώ οποιαδήποτε πρόστιμο μου επιβάλει η διοίκηση. Τέτοια πράγματα πρέπει να τιμωρούνται και δέχομαι να γίνει η αρχή από μένα. Θα έλεγα ότι πρέπει η διοίκηση να μου ρίξει πρόστιμο. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ, έκανα λάθος και είμαι έτοιμος να το πληρώσω. Στη δεύτερη κίτρινη πήγα για την μπάλα, πίστευα ότι θα την προλάβω, ο παίκτης του Ολυμπιακού την τσίμπησε και του βρήκα το πόδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου