Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ευεξεινούπολη: Σκορπούν τον τρόμο οι διαρρήκτες με… τα σπίρτα!

Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι κάτοικοι της Ευξεινούπολης Μαγνησίας από τους λεγόμενους «διαρρήκτες με τα σπίρτα» οι οποίο καθημερινά προβαίνουν και σε ένα νέο κτύπημα.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», οι δράστες τρυπώνουν στα σπίτια των κατοίκων και ανάβοντας σπίρτα, ψάχνουν συρτάρια, ντουλάπες και όλους τους χώρους για να βρουν τιμαλφή!

Κοινό σημείο όλων των διαρρήξεων και των κλοπών στην περιοχή, τα πολλά καμένα σπίρτα τα οποία οι δράστες χρησιμοποιούν για να ρίξουν «φως» στην αναζήτηση κοσμημάτων, πολύτιμων αντικειμένων και χρηματικών ποσών.

Οι -εφοδιαμένοι με πολλά σπιρτόκουτα- δράστες έχουν επιλέξει αυτή τη μέθοδο για αν αποφύγουν τον κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί από πχ. το άναμμα ενός φακού.

Το θράσος τους είναι τόσο μεγάλο που δεν διστάζουν να τρυπώσουν στο σπίτι, ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση κατοίκου της Ευξεινούπολης ο οποίος σοκαρισμένος περιέγραφε πως οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι του «φύλλο και φτερό», ενώ ο ίδιος βρίσκονταν απογευματινές ώρες στην αυλή του γειτονικού σπιτιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου