Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δέκα άτομα χτύπησαν και λήστεψαν delivery για 61 ευρώ στην Κομοτηνή !

Την παρουσία τους και στην Κομοτηνή αρχίζουν να κάνουν όλο και πιο έντονη το τελευταίο διάστημα συμμορίες ανηλίκων, οι οποίες βάζουν ως στόχο κυρίως ανήλικα παιδιά αλλά και μεμονωμένους πολίτες....Αυτή τη φορά, δέκα περίπου κακοποιοί βρήκαν εύκολο στόχο στο πρόσωπο ενός διανομέα φαγητού, όχι με στόχο αυτά που μετέφερε αλλά τα χρήματα που είχε μαζί του, λες και θα κουβαλούσε ολόκληρο… θησαυρό! Και τελικά, ο άνθρωπος έφαγε τζάμπα ξύλο, αφού η λεία των δραστών ήταν πενιχρή!
Η συμμορία των δέκα ληστών είχε στήσει ενέδρα στον άτυχο που εργάζεται ως διανομέας σε ψητοπωλείο στην Κομοτηνή. Όταν τον είδαν να κατεβαίνει από μια πολυκατοικία και να κατευθύνεται προς το μηχανάκι του, όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα ζητώντας του να τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του!

Ο άτυχος υπάλληλος έφαγε της… χρονιάς του ώσπου να αδειάσει τις τσέπες του και να τους δώσει ό,τι είχε και δεν είχε. Σίγουρα, όμως, δεν ικανοποίησε τους δράστες της επίθεσης αφού θα πρέπει όλοι μαζί να μοιραστούν το… ιλιγγιώδες ποσό των 61 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου