Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού... the end!

H σχέση Παναθηναϊκού-Γκοβού ξεκίνησε ιδανικά, αλλά τελειώνει… εφιαλτικά

Γκοβού... the end! Συγκεκριμένα στο ραντεβού που είχε την Παρασκευή ο α΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας με τον εκπρόσωπο του Γάλλου, Γιάννη Ευαγγελόπουλου του ξεκαθάρισε πως «ο Γκοβού τελείωσε για τον Παναθηναϊκό».

Παρά τις συνεχόμενες… κίτρινες κάρτες ο διεθνής ποδοσφαιριστές τραβούσε το σχοινί στα άκρα και πλέον έφτασε η ώρα της κόκκινης!Άλλωστε στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα διαπίστωσαν πως δεν έχει μέλλον η συνεργασία τους με τον Γκοβού ο οποίος περισσότερο ήταν δεμένος με την νυχτερινή Αθήνα παρά με την «πράσινη» φανέλα.Το «δεν θα πάρετε ούτε ευρώ από δω και πέρα» που βγαίνει από τα χείλη των νταμπλούχων είναι χαρακτηριστικό πως το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Μάλιστα ακόμη κι αν πλέον θα έλεγε κανείς ότι ο νέος προπονητής και εν προκειμένω ο Φερέιρα ίσως να ήθελε να… κερδίσει το στοίχημα δίνοντας του μια ευκαιρία, αυτό δεν θα συμβεί αφού η απόφαση του Νικόλα Πατέρα είναι οριστική και αμετάκλητη.Γι’ αυτό και φυσικά ο Γιάτσεκ Γκμοχ δεν το συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ηρακλή!Φυσικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους «πράσινους». Ο Γκοβού έχει μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι διατεθειμένος να… το πετάξει οπότε λογικά θα το φτάσει στα άκρα το θέμα. Εξάλλου μπορεί τα νυχτοπερπατήματα του να τα ξέρει όλη η Αθήνα αλλά αυτή που θα κληθεί να δώσει την τελική απόφαση είναι η ΦΙΦΑ μιας και όλα δείχνουν ότι εκεί θα φτάσει η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου