Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Νέο Γήπεδο ΑΕΛ (Λάρισα) / New Stadium AEL (Larissa)

Θαυμάστε το νέο στολίδι της Λάρισας

AEL, FC, ARENA, ΑΕΛ, Λάρισα, νέο, γήπεδο, new, Larissa, ποδόσφαιρο, football

Η αντίστροφη μέτρηση για να εισέλθει η ομάδα στο νέο της γήπεδο έχει ξεκινήσει. Στις 5 Δεκεμβρίου το πρώτο παιχνίδι στο νεότευκτο AEL FC ARENA με πρώτο τυχερό επισκέπτη τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανοίγει τις πύλες του AEL FC ARENA και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας για να περάσουμε μαζί στη νέα εποχή, γιορτάζοντας την είσοδο στο νέο μας γήπεδο.

Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 & 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα γίνεται από την κεντρική νοτιοδυτική πύλη της εγκατάστασης, ενώ περιμετρικά του γηπέδου θα διατίθενται από pop-up καταστήματα αναμνηστικά της εκδήλωσης (t-shirt, κασκόλ, κονκάρδες).
Οι θύρες ανοίγουν στις 6μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: 7μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου