Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τραγωδία στη Χαλκιδική! Κάηκε ζωντανή η γυναίκα μπροστά στον άντρα της!

 troktiko







Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με σερβικές πινακίδες, είχε ως αποτέλεσμα να επεκταθεί σε …
παρακείμενη δασική έκταση.

Διακοπές στη χώρα μας έκανε το ζευγάρι των Σέρβων που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, κατά το οποίο έχασε τη ζωή της μία 64χρονη γυναίκα, η οποία απανθρακώθηκε, ενώ ο 68 ετών σύζυγός της τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό συνέβη την 1η Ιουνίου το πρωί στο 62ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών-Σάρτης, στη θέση Μνημείο, όταν, η 64χρονη οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου (κι όχι 44 ετών συνοδηγός που ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες) έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με συνέπεια αυτό να βγει από το οδόστρωμα, να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες.
Η άτυχη γυναίκα κάηκε ζωντανή, ενώ ο 68χρονος σύζυγός της (αντί 50 ετών, σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες) που επέβαινε στη θέση του συνοδηγού κατάφερε να βγει σώος από το φλεγόμενο όχημα, φέροντας ελαφρά τραύματα.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με σερβικές πινακίδες, είχε ως αποτέλεσμα να επεκταθεί σε παρακείμενη δασική έκταση και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που έσπευσε το σημείο να την σβήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου