Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Συμφωνητικό με υπογραφή Ρανιέρι

 troktiko








Από την περασμένη Πέμπτη σας είχαμε ενημερώσει για τα ενθαρρυντικά μηνύματα στο ραντεβού του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή με τον Ιταλό προπονητή, που φάνηκε θετικός από την πρώτη στιγμή στην προοπτική να αναλάβει…

την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης». Ο 62χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει με την ΕΠΟ στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου, το οποίο θα του αποφέρει 800.000 ευρώ τον χρόνο.
Η συνεργασία θα είναι για δύο χρόνια με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να ηγείται της προσπάθειας για πρόκριση στο Euro της Γαλλίας. Μάλιστα, στο συμβόλαιο θα υπάρχουν και συγκεκριμένα μπόνους επίτευξης στόχων αρχής γενομένης με την πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας.
Να αναφέρουμε ότι η ηγεσία της ΕΠΟ περιμένει την Τετάρτη το υπογεγραμμένο ιδιωτικό συμφωνητικό από τον Κλαούντιο Ρανιέρι προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες.
Εξάλλου, ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο στη Μονακό καθώς δεν έχει βρεθεί λύση στην αποζημίωση του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα. Εξ ου και η επιλογή του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ ΕΠΟ και Ρανιέρι. Στην πραγματικότητα, όμως, για να ολοκληρωθεί το «deal» με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απομένει το τυπικό μέρος της διαδικασίας, δηλαδή η υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Έτσι λοιπόν, στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης θα επικυρωθεί η συμφωνία της ομοσπονδίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τα επόμενα δύο χρόνια με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την Εθνική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου