Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ανησυχούν για νέα… γιαουρτώματα

  troktiko    Ανησυχούν για νέα… γιαουρτώματαΠροβληματισμός επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο με φόντο την παρέλαση της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη φοβούνται ενδεχόμενες αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Με λίγα λόγια, τρέμουν στην ιδέα να είναι αποδέκτες νέων κεσέδων λαχταριστής, κατά πολλούς, στρούγκας μιας και τα πνεύματα είναι ήδη οξυμένα…


Θεωρείται βέβαιο, πως η κυβέρνηση θα ζητήσει σεβασμό στο χαρακτήρα της παρέλασης ενώ εκτιμάται πως θα καλέσουν τα κόμματα της Αριστεράς (τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν κατά βάση…) να ξεκαθαρίσουν εάν επιδοκιμάζουν ή αποδοκιμάζουν τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις.
Ευτυχώς, το μάθαμε το «μάθημά» μας. Όταν κάποιος αποδοκιμάζει τα ρεζιλίκια του Παπανδρέου και των αυλικών του, είναι είτε αναρχικός είτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είτε πληρωμένος αλλοδαπός από (ποιον άλλο;) τον ΣΥΡΙΖΑ. «Φοριέται» πολύ αυτό τον καιρό η πολιτική συμμαχία του Τσίπρα…
Αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν τα αμέτρητα λάθη τους, αναζητούν συνενόχους στο έγκλημά τους. Συγγνώμη αλλά (σχεδόν) κανείς δεν ακολουθεί. Βάζουμε και το «σχεδόν» γιατί υπάρχουν ακόμα οι «πρασινοφρουροί» και οι Πρετεντέρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου