Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ενοχλημένοι με Γκαλέτι στην ΠΑΕ

Προβληματισμένοι ή για να είμαστε πιο ακριβείς ενοχλημένοι είναι στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ με την στάση που κρατά ο μάνατζερ του Λουτσιάνο Γκαλέτι.


Ο 30χρονος δεν τα έχει βρει ακόμα με τους Πειραιώτες κι αυτό οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, κάτι που έχει... κακοφανεί -και όχι άδικα- στην διοίκηση του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες προσφέρουν 800.000-850.000 ευρώ για την περσινή χρονιά που αγωνίστηκε μόλις σε 17 αναμετρήσεις, όμως ο ίδιος δεν συμφωνεί.
Η στάση που έχει κρατήσει ο εκπρόσωπος του Αργεντινού είναι αρκετά σκληρή, κάτι που ενοχλεί τους διοικούντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.

Για την ακρίβεια, ο Βιθέντε, ζητάει ολόκληρο το συμβόλαιο του πελάτη του μέχρι το 2013, κάτι που σημαίνει 6 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό είναι που έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Πειραϊκής ΠΑΕ και τους οδήγησε στο να αλλάξουν στάση απέναντι τους.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε στα άμεσα σχέδια της να τιμήσει -και με το παραπάνω- τον Γκαλέτι για την προσφορά του, με την διεξαγωγή ενός φιλικού, ενώ ήταν στον πλευρό του και τον στήριξε από τον Γενάρη, οπότε και βγήκε στην επιφάνεια το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τα δεδομένα όμως είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν, αν ο μάνατζερ συνεχίσει να ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου