Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

"Στο χέρι σας το πρωτάθλημα"


Ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο του αγιασμού της νέας σεζόν.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επανέλαβε την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας όμως ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος εξαρτάται από τους ίδιους.

Αυτό που είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης είναι ότι: "Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά και να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε. Είστε ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας αλλά πρέπει να δείχνετε τις δυνατότητες σας στο γήπεδο. Κάθε Κυριακή να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για το συμφέρον της ομάδας".

Στη συνέχεια τόνισε: "Είναι στο χέρι σας να πετύχουμε τους στόχους και φυσικά καταλαβαίνετε ότι πρώτος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι στο χέρι σας να το πάρετε και να γνωρίζετε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα σας, σε καλές και δύσκολες στιγμές".

Παράλληλα στου Ρέντη βρέθηκε και ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως και οι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Λούβαρης και Γιάννης Μώραλης, και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου