Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Λίμα: "Η ομάδα δεν παίζει άσχημα"

Την αισιοδοξία του πως ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος και πως ήδη η ομάδα παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο, εξέφρασε με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Πάμπλο Λίμα.

Ο αριστερός μπακ του Γηραιού, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα και τόνισε αρχικά πως: «Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και έτσι μπορούμε και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει πολύ καλή απόδοση, αλλά δεν παίζει και άσχημα. Χρειαζόμαστε πάντως πολύ δουλειά και προσπάθεια στην συνέχεια για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι τώρα».

Σε ότι αφορά την κορυφή της βαθμολογίας που την απολαμβάνει τώρα μαζί με τους συμπαίκτες του, ο 29χρονος Ουρουγουανός παραδέχτηκε πως: «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Οφείλουμε όμως να παραμείνουμε ήρεμοι για να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, ο Πάμπλο Λίμα είπε πως: «Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Έχω καλή απόδοση μέχρι στιγμής  και περιμένω τώρα το επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου