Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αρνητική απάντηση Μπλάνκο Αδαμίδης: Καλη τύχη στον Ίσμαελ

Αρνητική ήταν και πάλι η απάντηση μέσου του μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, στην τρίτη πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του», τόνισε ο Γκουστάβο Οναϊντία.


«Έλαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε»,

ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του «Ζορό» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της».

Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσσου δεν θέλησε να αποκαλύψει την τρίτη πρόταση της ΑΕΚ.

Ερωτηθείς εάν πλησιάζει τη συμφωνία των 700.000 ευρώ σε στάνταρ αποδοχές, όπως έχει διαρρεύσει για την πρόταση της «Ένωσης» στον Ραφίκ Τζιμπούρ, απάντησε:

«Είναι πολύ μικρότερη, αλλά εμείς δεν κρίνουμε τις άλλες προτάσεις. Κρίνουμε τι έχει προσφέρει ο παίκτης και θεωρούμε ότι με την πρόταση αυτήν δεν ανταμείβεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου