Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΚ ΚΑΤΕRINE!! ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ??

Η Katerine Jackson αποδίδει ευθύνες για τον θάνατο του Michael

Η Katerine Jackson ξέσπασε με μηνύσεις εναντίων της εταιρίας που διοργάνωσε την τελευταία περιοδεία του Michael θεωρώντας ότι φέρει μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του υιού της.Οι κατηγορίες για παραβίαση συμβολαίου ,απάτη και την πρόθεση αποκομιδής κέρδους εις βάρος της υγείας και της ασφάλειας του Michael ανοίγουν τον δρόμο για την δικαστική διαμάχη.

Η κυρία Jackson έχει την κηδεμονία των παιδιών του «βασιλιά της Ποπ» και ισχυρίζεται ότι οι διοργανωτές δεν έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον για τον Michaelκατά την διάρκεια της προετοιμασίας πριν τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Λονδίνο.

Ο μακρύς κατάλογος των κατηγοριών αναφέρεται στην αποτυχία των διοργανωτών να του προσφέρουν την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη που ίσως να έσωζε την ζωή του Michael αλλά και ότι είπαν ψέματα σχετικά με τις ενέργειες του γιατρού Conrad Murray, ο οποίος κρίθηκε αθώος για την κατηγορία ότι προκάλεσε τον θάνατο του Michael Jackson.

Η Katerine Jackson επίσης υποστηρίζει ότι ο μεγαλύτερος υιός του τραγουδιστή, Prince, παρακολουθώντας τον πατέρα του να υποφέρει, απέκτησε ψυχολογικά τραύματα και έπαθε κατάθλιψη.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά ο Michael Jackson εμφανίστηκε στις πρόβες της περιοδείας «This Is It» ναρκωμένος και με εμφανή σημάδια αποπροσανατολισμού, ενώ μία ημέρα πριν τον θάνατό του είχε ρίγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου