Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Rotation ο Κούπερ, άφησε εκτός Κόκε και Πρίττα!

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συνεχίζει να ακολουθεί απρόσκοπτα την τακτική του και να λειτουργεί ως προπονητής που δίνει μηνύματα και αξία προς κάθε κατεύθυνση. Υπό αυτό το πρίσμα, εφαρμόζει rotation για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Κόκε και Πρίττα, δύο από τους καλύτερους στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κούπερ αιφνιδιάζει όσους δεν τον γνωρίζουν ή δεν έχουν καταλάβει τί ακριβώς θέλει να κάνει. Ο Κόκε πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στους κατόχους του Europa League, καταπονήθηκε πολύ όμως κι έτσι μένει εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρίττα, ο οποίος έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα και ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν το βράδυ της Πέμπτης τη διαφορά.
Η χρονιά είναι μεγάλη κι ο Αργεντινός το γνωρίζει αυτό. Έτσι, αφενός επιβραβεύει τους παίκτες του, αφετέρου δείχνει έμπρακτα πως υπολογίζει όχι μόνο τους πρώτους 11, αλλά πολύ περισσότερους κι αυτό είναι κάτι σπουδαίο για μια ελληνική ομάδα, κι όχι μόνον τον Άρη.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης συμπεριλαμβάνονται οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Λαζαρίδης, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Ρονάλντο, Τόχα, Καζναφέρης, Νέτο, Μενδρινός, Ρουίς, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Χαβίτο, Αραβίδης, Σουάρεθ, Φατί και Ναφτί.
Εκτός αποστολής έμειναν κατόπιν επιλογής του Κούπερ και οι Βελλίδης, Φαμπιάνο, Αγτζίδης, Κατίδης, Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος και οι τραυματίες Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο και Παπαζαχαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου