Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Στις 15/10 η κυκλοφορία του Medal of Honor

Η Electronic Arts Inc ανακοίνωσε ότι το Medal of Honor θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα όλης της Ευρώπης από τις 15...


Οκτωβρίου για τους κατόχους PlayStation 3, Xbox 360 και PC. Το παιχνίδι διαθέτει βραβευμένο gameplay ομαδικών και ατομικών μαχών. Ανανεωμένο με σύγχρονες συνθήκες πολέμου και βασισμένο σε πραγματικές αποστολές στο Αφγανιστάν, το Medal of Honor αναπτύχθηκε έχοντας πρόσβαση σε στοιχεία του αμερικανικού στρατού, σε βαθμό που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, και συνεργασία με ενεργούς και απόστρατους στρατιώτες του εξέχοντος στρατιωτικού τμήματος Tier 1. Το παιχνίδι εισάγει ένα νέο επίπεδο αμεσότητας που έχει χαρακτηριστεί από το NY Times Magazine ως "υπερβατικά αληθινό".

Το Medal of Honor εντυπωσίασε τους κριτικούς και τους fan του σε όλο το κόσμο με το αληθοφανές περιβάλλον του, τα προηγμένα γραφικά και το εξαιρετικό του gameplay. Για πρώτη φορά στην 11-χρονη ιστορία του, το παιχνίδι, εγκαταλείπει το περιβάλλον του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εισέρχεται στο σύγχρονο κόσμο του πόλεμου στο Αφγανιστάν. Το παιχνίδι εξελίσσεται από την οπτική γωνία μιας μικρής ομάδας εικονικών χαρακτήρων. Το νέο version του παιχνιδιού συστήνει στους παίχτες, τους Tier 1 Operators, μία άγνωστη, για τους περισσότερους, αδίστακτη ομάδα του Αμερικανικού Στρατού που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αποστολές που κανείς άλλος δεν τολμά να εκτελέσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EA, επισκεφθείτε το site www.ea.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Medal of Honor, ακολουθήστε το παιχνίδι στο Twitter στο http://www.twitter.com/medalofhonor ή γίνετε fan στην επίσημη σελίδα του τίτλου στο Facebook στo http://www.facebook.com/medalofhonor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου