Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Φολα σε παρκο για σκυλους

Στην Βουλα στην οδο ΠΑΠΑΓΟΥ στο υψος της οδου Σωκρατους υπαρχει ένα πάρκο στο οποιο συνηθιζαμε να πηγαινουμε τους σκυλους μας για βολτα. Απεναντι απο το παρκο στην οδο Παπαγου ενας, δεν θελω να τον πω ανθρωπο γιατι σιγουρα δεν ειναι, η ιδιοτητα του απαρτζιζεται πρωτο συνθετικο αυτο που αφοδευουμε δευτερο συνθετικο ψυχη, μετα από καποια άκρη στον δήμο Βουλας-γιατι ελλαδα ειμαστε- καταφερε την αναρτηση μιας ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ
πινακιδας για την απαγορευση των ζωων γραφοντας και ενα ανυπαρκτο νομο. Φυσικα και η πινακιδα κατεβηκε καθως δεν ειχε καμια πραγματικη ισχυ και ο εν λογω ***ψυχος κατεφυγε στη σιγουρη και δοκιμασμενη λυση της φολας. Αποτελεσμα το αγαπημενο λυκοσκυλο μιας οικογενειας που επισκεπτοταν το παρκο βρηκε τραγικο θανατο.

Ενημερωνουμε τον ***ψυχο πως εγινε καταγγελια δυστηχως κατα αγνωστου αν και ολοι γνωριζουμε οτι ηταν αυτος αφου τον τελευταιο μηνα οι απειλες του και οι βρισιες του ηταν σχεδον καθημερινο φαινομενο επειδη τα σκυλια προφανως ενοχλουσαν την θεα του απο το μπαλκονι.
Εμεις δεν θα απειλησουμε γιατι ειναι σιγουρο οτι οταν σκοτωνεις ενα ζωντανο η τιμωρια θα ερθει πανω σου ετσι και αλλιως.
Ζηταμε την ευαισθησια του Δημου -μιας και ερχονται και εκλογες ε κυριε Δημαρχε- καθως ο αγωνας μας κατα των κτηνων αυτων τωρα αρχιζει.

Eυχαριστουμε
κατοικοι οδου Παπαγου, Σωκρατους, Αφροδιτης, Πλαπουτα, Πορου
και περηφανοι ιδιοκτητες σκυλιων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου