Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αντζελίνα Τζολί και Τζέημς Κάμερον ετοιμάζουν την υπερπαραγωγή "Κλεοπάτρα"Η 35χρονη Τζολί δήλωσε πως ελπίζει ο σύντροφος της και στη ζωή Μπρατ Πιτ να ερμηνεύσει το ρόλο του Μάρκου Αντώνιου.

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί και ο πολυβραβευμένος Τζέημς Κάμερον θα είναι η πρωταγωνίστρια και ο σκηνοθέτης της τρισδιάστατης παραγωγής "Κλεοπάτρα", που θα αφηγείται την ιστορία της θρυλικής βασίλισσας της Αιγύπτου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας Sony Pictures Entertainment, στη διαδικτυακή σελίδα deadline.com.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η 35χρονη Τζολί δήλωσε πως ελπίζει ο σύντροφος της και στη ζωή Μπρατ Πιτ να ερμηνεύσει το ρόλο του Μάρκου Αντώνιου στην ταινία, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Στέισι Σιφ "Κλεοπάτρα: Μια ζωή".

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα συγκρίνουν τη νέα παραγωγή με την επική κλασική παραγωγή του 1963 στην οποία πρωταγωνιστούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, αλλά η καινούργια ταινία θα παρουσιάζει την Κλεοπάτρα με μια μικρή διαφορά δηλαδή σε ένα λιγότερο ρομαντικό ρόλο.

Ο Μπράιαν Χέλγκελαντ (Ουδέτερη Ζώνη, Ρομπέν των Δασών) έχει σχεδόν ολοκληρώσει το σενάριο και ο Σκοτ Ρούμπιν (The Social Network) μετέχει στην ομάδα παραγωγής, αναφέρεται στην ιστοσελίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου