Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

«Αν προκαλέσουν... μην απαντήσετε»

Ο Σωκράτης Κομινάκης στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Εβδομάδα... κόλαση ξεκινά για τον Ολυμπιακό. Τρία ματς σε έξι μέρες, εκ των οποίων τα δύο εκτός έδρας και το εντός, το αυριανό με τον ΠΑΟΚ, που πέρυσι έκανε την ζημιά στους «ερυθρόλευκους». Η τριάδα ΠΑΟΚ, Εργοτέλης και ΑΕΚ, κρίνεται από την διοίκηση του Ολυμπιακού άκρως σημαντική.

Στόχος των πειραιωτών είναι η κατάκτηση εννέα βαθμών στα 2,5 ματς. Για τον λόγο αυτό, πήγε στην προπόνηση ο Σωκράτης Κομινάκης. Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ πήγε στο Ρέντη και φώναξε τους τρεις αρχηγούς.

Επειδή ο Τοροσίδης έκανε θεραπεία τον… αντικατέστησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος, μαζί με τους Νικοπολίδη και Ντουντού, άκουσαν τον Κομινάκη και στη συνέχεια μετέφεραν στους συμπαίκτες τους, την επιθυμία της διοίκησης.

«Ξεκινά για μας, μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Εχουμε τρία πολύ σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι και να δείτε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία», είπε ο Κομινάκης, ο οποίος πρόσθεσε με νόημα: «Υπάρχει η περίπτωση να προκληθούμε. Δεν λέω ότι θα προκληθούμε, αλλά λέω ότι μπορεί να προκληθούμε. Εάν και εφόσον συμβεί αυτό, δεν θέλω να αντιδράσετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου