Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χάνει το ντέρμπι και ο "Πάτσα" - Αμβίβολοι Σάχα, ΤζιμπούρΤα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Καφές, Πατσατζόγλου, Σάχα και Τζιμπούρ δεν ήταν καλά. Οι δύο πρώτοι χάνουν σίγουρα το ματς με τον Ολυμπιακό ενώ ο Χιμένεθ θα πρέπει να περιμένοι για τους άλλους δύο.

Ο Παντελής Καφές έχει τη μεγαλύτερη ζημιά από όλους αλλά αυτό είχε φανεί από την αρχή. Ο διεθνής μέσος έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής και αναμένεται να χάσει τα επόμενα τρία ματς.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου έχει θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και δεν θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του. Αναμένεται να λείψει για περίπου 10 ημέρες.

Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Σεμπαστιάν Σάχα, όμως το ιατρικό επιτελείο ελπίζει ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ, η μεγάλη επιθυμία του να αγωνιστεί είναι αυτή που γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Αλγερινός φορ έκανε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο και έχει ελπίδες να παίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου