Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός 0-1

Με σκόρερ τον Μάρκο Πάντελιτς ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα και στο πρόσωπο του Σέρβου ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι βρήκαν τον ηγέτη στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός σαφώς πιο βελτιωμένος σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κατάφερε να πάρει το δεύτερο τρίποντο του στο πρωτάθλημα και να προσπεράσει στη βαθμολογία τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που στραβοπάτησαν για ακόμη μια φορά.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, διάβασε καλά το ματς, δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να του δημιουργήσουν προβλήματα και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Οι ερυθρόλευκοι αν και δεν μπήκαν δυνατά στο ματς, ευτύχησαν να προηγηθούν εκμεταλλευόμενοι μια από τις πρώτες τους ευκαιρίες στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Μάρκο Πάντελιτς στο 32’ του αγώνα τροφοδοτήθηκε κάθετα από τον Ριέρα, βρέθηκε απέναντι στον Ράντμαν και αφού τον πέρασε και αυτόν με σκαφτό μυτάκι από το ύψος του πέναλτι, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο ούτως ή άλλως αργός ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε μετά το γκολ του Σέρβου επιθετικού. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την πρωτοβουλία, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις την εστία των γηπεδούχων με ένα δεύτερο γκολ, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη συμπλήρωση των 45 πρώτων λεπτών του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός φάνηκε να συνέρχεται και να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κοκότοβιτς ωστόσο να σταματούν πάνω στον Νικοπολίδη.

Μετά από ένα 10λεπτο -περίπου- υπεροχής για τους γηπεδούχους, ο έλεγχος ξαναπέρασε στον Ολυμπιακό ο οποίος κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα και να φτάσει εν τέλει στην πολύτιμη αυτή νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου