Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κέρκυρα - Ατρόμητος 3-1

Δύο στα δύο μετράει στο Παμπελοπονησιακό στάδιο της Πάτρας η Κέρκυρα. Οι Φαίακες νίκησαν και τον απογοητευτικό Ατρόμητο με 3-1 την Κέρκυρα και έφτασαν στους έξι βαθμούς. Τα δύο πρώτα γκολ ο Επστάιν.

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο τον πρώτο λόγο για τη νίκη θα τον είχε η ομάδα που θα κατάφερνε να ισορροπήσει καλύτερα και να έχει ουσία στο παιχνίδι της. Ο Ατρόμητος, ως συνήθως ανέλαβε την πρωτοβουλία και ως συνήθως άρχισε να χάνει ευκαιρίες (με τον Κωνσταντόπουλο να σώζει αρκετές φορές τους τυπικά γηπεδούχους). Η Κέρκυρα όμως, καλύτερα οργανωμένη, έπαιζε καλά το παιχνίδι των αντεπίθεσεων και σε μία απ' αυτές (στο 27') προηγήθηκε με τον Επστάιν βάζοντας στα σχοινιά τον αντίπαλο.

Η αποτελεσματικότητα μάλιστα των Φαιάκων ήταν τέτοια που τους επέτρεψε να κλειδώσουν τη νίκη μέσα στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Με την άμυνα των φιλοξενούμενων σε αποσύνθεση, η Κέρκυρα βρήκε εύκολα ανοιχτούς χώρους και σκόραρε άλλες δύο φορές, με τον Επστάιν στο 53' και τον Τσίγκα πέντε λεπτά αργότερα.
Ο Ατρόμητος από εκεί και πέρα δεν είχε και πολλές επιλογές. Ο Δώνης ρίσκαρε, άλλαξε το σύστημά του σε 4-3-3 με την παρουσία του Σαγκανόφσκι στην 11άδα αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του ήταν να μειώσει στο 64' με τον Περόνε. Η Κέρκυρα κράτησε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα και εν τέλει πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη (τη δεύτερη στην Πάτρα σε ισάριθμα ματς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου