Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2010


Από τις πρώτες πίστες του χειμώνα που θα ανοίξουν είναι η... οικογενειακή υπόθεση Κουρκούλη - Κελεκίδου στο «Teatro» (15 Σεπτεμβρίου), ενώ από τον Νοέμβριο το ίδιο μαγαζί θα φιλοξενεί τον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου.
Μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες φαίνεται πως θα είναι αυτή του Πασχάλη Τερζή με την Μαρινέλλα στο «Άκρον» της Ιεράς Οδού. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και την «μετακόμιση» του Γιάννη Πλούταρχου, που θα τον απολαμβάνουμε πιθανότατα από το «Ωδείον» (πρώην «Έναστρον») στην Πειραιώς.
Συνεχίζουμε επί της Ιεράς Οδού, όπου αναμένεται να δούμε την Δέσποινα Βανδή στο «Vox» και, δίπλα, στην «Ιερά Οδό» τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα να συνεχίζουν την περσινή τους συνεργασίας, έχοντας πιθανόν μαζί τους τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Λίγο πιο κάτω, στον «Βοτανικό», o Γιώργος Μαζωνάκης θα μας περιμένει από 29 Οκτωβρίου στο «Τα Ίσια Ανάποδα show». Νωρίτερα, από τις 24 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται στην «Πύλη» της Θεσσαλονίκης.
Συνεργασία κορυφής θα έχουμε στο «Αθηνών Αρένα», όπου ο Σάκης Ρουβάς θα συναντήσει ξανά την Άννα Βίσση μετά την πρώτη τους φορά, το 1997.
Σχεδόν απέναντι, στο «Άνοδος», η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα μας περιμένει μαζί με τους Ηλία Βρεττό, Κώστα Μαρτάκη και Ελένη Φουρέϊρα, ενώ Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης ΖουγανέληςΣάκης Μπουλάς θα μας υποδεχθούν στην «Ακτή Πειραιώς». και
Από τον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν στον «Διογένη» ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου
Για πιο... λαϊκά, ο Αντύπας θα εμφανίζεται με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Διονύση Σχοινά στο «Εμπατη North» και ο Νίκος Οικονομόπουλος στο «Θέα».
Οι fans του Νίκου Βέρτη θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το Πάσχα καθώς τον χειμώνα ο τραγουδιστής θα ξεκουραστεί, ενώ στο «Rex» θα έχουμε μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την Νίνα Λοτσάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου