Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκε ο Έμπεν, ένιωσε ενοχλήσεις ο Σισέ

Ο Λόρενς Έμπεν έπιασε δουλειά το πρωί της Δευτέρας (20/9) στην Παιανία αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των παικτών του Παναθηναϊκού.

Τον Ολλανδό παρουσίασε στους παίκτες ο Κώστας Αντωνίου αν και οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τη θητεία του για ενάμισι χρόνο στο πλευρό του Χενκ τεν Κάτε, ενώ είχε συνεργασία τόσο με τον Νιόπλια, όσο και με τον Κέζο, ο οποίος του παρέδωσε τα ηνία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Αντώνη Κέζο, ο οποίος σήμερα το πρωί πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης με τον κ. Λώρενς Έμπεν που αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης. Ευχαριστούμε τον κ. Κέζο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας".

Πέρα όμως από το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν ότι θα λυθεί με την επιστροφή του Έμπεν, έχουν διαπιστώσει ότι έχει χαθεί η αγωνιστική πειθαρχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και περιμένουν από τους παίκτες να δείξουν άμεσα το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να βρει η ομάδα την αγωνιστική τους ταυτότητα.
Στα της προπόνησης, ο Τζιμπρίλ Σισέ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση αλλά δεν εκφράζεται καμία ανησυχία, ενώ οι Σιντνέ Γκοβού και Λουίς Γκαρσία απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους. Ο Νίκος Σπυρόπουλος επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ αντίθετα οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιόρκας Σεϊταρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Αντώνης Πετρόπουλος θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου