Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σφαιρόπουλος: "Από τα καλύτερα ρόστερ"

Ενθουσιασμός με την ποιότητα του εφετινού ρόστερ του Κολοσσού δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην πρώτη συνέντευξή του από τη στιγμή που ανέλαβε την προετοιμασία.

Μάλιστα το χαρακτήρισε "ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών", αναγνωρίζοντας τη δουλειά που έγινε από διοίκηση και τεχνικό τιμ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου οι "θαλασσί" τη νέα περίοδο να εμφανιστούν το ίδιο ανταγωνιστικοί, παρά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών.

Εκείνο που ο 43χρονος κόουτς ζήτησε ήταν ένα μικρό χρονικό περιθώριο "για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα συνόλου. Η προσπάθεια όλων επικεντρώνεται στο να αφομοιωθεί η φιλοσοφία μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να μπουν όλοι μαζί στο νέο πρόγραμμα". Πάντως ο Σφαιρόπουλος δεν απέκλεισε την απόκτηση ακόμη ενός οργανωτή, καθώς υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Μόνο που όπως δήλωσε ο έμπειρος προπονητής "δεν θα πάρουμε παίκτη απλώς και μόνο για να πάρουμε. Έχουμε κάποιες προτάσεις, εξετάζουμε τις επιλογές μας χωρίς βιασύνη. Εάν και εφόσον βρούμε αυτό που θέλουμε, θα κάνουμε και την τελευταία μας μεταγραφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου