Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσία Καραμανλή το κρίσιμο τεστ Σαμαρά στη ΔΕΘ

Ενώπιον του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που φέρεται να παρακολουθεί την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, από την πρώτη σειρά στο Βελλίδειο, ο τελευταίος αναμένεται να χαράξει διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε όσους ψήφισαν και καταψήφισαν το Μνημόνιο, παρουσιάζοντας την εναλλακτική λύση που προτείνει η Νέα Δημοκρατία. 

 Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση για την κρίση χρέους, τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι πολιτικές που ακολουθεί και να περιγράψει τις γραμμές της πολιτικής που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή (17/9), πρόκειται να επισκεφθεί το πρωί του Σαββάτου (18/9) τα περίπτερα της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία να επισκεφθεί το ΔημαρχείοΘεσσαλονίκης, όπου θα συναντηθεί με το Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.
Ένα πρώτο δείγμα γραφής στο πεδίο των εσωκομματικών διεργασιών έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον οποίο αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια, όταν ο νομάρχης του έδωσε συμβολικά μία εικόνα του Αγίου Αντωνίου.
Η ικανοποίηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι ο πρώτος αποτελεί πολιτικό με ευρεία λαϊκή αποδοχή και επιλογή νίκης για το κόμμα, υπήρξε εμφανής.
Συναντήθηκε ακόμα με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Γκιουλέκα και κατόπιν περιηγήθηκε σε καταστήματα της πόλης, κατακεραυνώνοντας αργότερα σε δηλώσεις του τα μέτρα που επέβαλε η τρόικα και οδήγησαν σε μαρασμό τον εμπορικό κόσμο.
"Αυτό συμβαίνει όμως σε όλη την Ελλάδα, από αυτή την πολιτική που θέλει λιτότητα, λιτότητα, λιτότητα και μόνον λιτότητα, ως λύση για την κρίση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.
Αργότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου και το βράδυ παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις της ΔΑΚ ΜΜΕ και της ΟΝΝΕΔ στο «Ολύμπιον».
Να σημειωθεί ότι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βελλίδειο είναι προγραμματισμένη για τη 1:00 μ.μ της Κυριακής (19/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου