Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δώρο 900.000 ευρώ θα κάνει ο Ρονάλντο σε συμπαίκτες και προπονητές

 troktiko






Έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εφόσον η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρει να νικήσει στον αποψινό τελικό του Champions League την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα…

«Sun», ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποσχέθηκε στους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου να μοιράσει το μπόνους από τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του για την παραπάνω επιτυχία, αγοράζοντας από ένα αυτοκίνητο στον καθένα.
Το ποσό που ανέρχεται στο μπόνους ξεπερνά τις 900.000 ευρώ και σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, ο Κριστιάνο «μιλούσε με τους φυσιοθεραπευτές του και είπε ότι το να κερδίσει το Champions League, είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα για εκείνον. Τότε ένας από αυτούς του είπε: «Εντάξει τότε, αν κερδίσουμε το Champions League, μπορείς να μοιραστείς το μπόνους σου μαζί μας».
Ποια ήταν η αντίδραση του 29χρονου άσου; «ΟΚ, αν κερδίσουμε το Champions League θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να πάρω ένα αυτοκίνητο σε κάθε έναν από εσάς και ένα σε κάθε μέλος του προπονητικού τιμ», φέρεται να είπε.

Τα υπόλοιπα χρήματα σκοπεύει να τα δωρίσει στο «Messenger of Peace» (φιλανθρωπική οργάνωση της Ηνωμένων Εθνών), όπως υποστηρίζει συγγενικό πρόσωπο του Ρονάλντο, ο οποίος είχε υποσχεθεί κάτι ανάλογο πριν από την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2013 με την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου