Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πίστη για break στο... break στον Παναθηναϊκό!

Πίστη για break στο... break στον Παναθηναϊκό!Μήνυμα break έστειλαν στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στους παίκτες του, τόσο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Εκεί όπου το παρών έδωσαν περισσότεροι από 130 φίλοι του «τριφυλλιού» που θέλησαν να ντοπάρουν τους «πράσινους» ενόψει του 4ου τελικού της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ από τις 17:00, αποθεώνοντας κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και τους Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ανέβηκαν και εκείνοι στο Μαρούσι. Μία ώρα μετά και αφού είχαν συγκεντρωθεί όλη η ομάδα, οι οπαδοί πέρασαν την είσοδο του γηπέδου και βρέθηκαν στο παρκέ, προκειμένου να μιλήσουν στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ.
Αν κρίνουμε μάλιστα από τα όσα ακούστηκαν από τον κόσμο, κόντρα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, η πίστη για το... break στο break υπάρχει. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε αυτός είναι ένας από τους λίγους τρόπους που ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει ακόμη το Πρωτάθλημα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του.
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των οργανωμένων ζήτησαν από τους «πράσινους» να επιβεβαιώσουν το μότο «Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή». Άλλωστε όπως τους τόνισαν, οι ίδιοι παίκτες ήταν που κέρδισαν τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και στην φάση του Top-16 της Euroleague, θυμίζοντας τους και το περσινό 3-0 στους τελικούς.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος και αυτός με την σειρά του τόνισε πως αν η ομάδα δείξει τις πραγματικές της ικανότητες, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να φέρει την σειρά στο 5ο παιχνίδι, το οποίο αυτή την φορά θα είναι εντός έδρας.
Τον τελευταίο λόγο, τον είχε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος χωρίς να πει και πάρα πολλά, δεσμεύτηκε πως άπαντες θα ματώσουν στο ΣΕΦ προκειμένου η ομάδα να κάνει το 2-2 και να αποκτήσει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.
Η επίσκεψη των οργανωμένων, ολοκληρώθηκε με ένα κοινό ζντο των δύο πλευρών, παικτών και κόσμου δηλαδή, αποτελώντας κάτι σαν όρκο νίκης ενόψει του 4ου ματς στο ΣΕΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου