Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ενδεκαδάτος ο Κόστα, εκτός ο Αρντά στην Ατλέτικο

Ενδεκαδάτος ο Κόστα, εκτός ο Αρντά στην ΑτλέτικοΤην απόλυτη υπέρβαση φαίνεται πως κάνει ο άσος της Ατλέτικο, Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος σε λιγότερο από μία βδομάδα είναι έτοιμος για 11άδα του αποψινού (24/5) τελικού του Champions League με τη Ρεάλ εν αντιθέσει με τον Αρντά που θα μείνει στον πάγκο.


Όπως μετέδωσε ο έγκυρος ισπανικός ραδιοσταθμός, «Cope», ο πολιτογραφημένος Ισπανός άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του χάρις την θαυματουργό Σέρβα γιατρό, Μαρίγιανα Κοβάσεβιτς. Για όσους το αγνοούν, μεσούσης της εβδομάδας ο Κόστα μετέβη στο Βελιγράδι για να συναντήσει την εν λόγω γιατρό και να κάνει ειδική θεραπεία με πλακούντα αλόγου. Και απ' ό,τι φαίνεται, η θεραπεία αυτή έφερε καρπούς με τον παίκτη ναι μεν να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά ο «Τσόλο» Σιμεόνε να ρισκάρει και να τον χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα των «ροχιμπλάνκος» στον αποψινό (24/5) τελικό του Champions League.

Αντίθετα, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Αρντά Τουράν… Ο Τούρκος δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης και θα μείνει στον πάγκο και στη θέση του θα αρχίσει το ματς ο Ραούλ Γκαρθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου