Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γιατρός - μαϊμού διευθυντής Κέντρου Υγείας

image
Εξαφανισμένος ο κ. Γιάννης Καστάνης, που φέρεται ότι παρίστανε το γιατρό με πλαστά χαρτιά από το 1993, έχοντας ενταχτεί στο ΕΣΥ και φτάσει μέχρι 

Διευθυντής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Κέντρου Σκύρου, για ν΄ αποκαλυφτεί ως πλαστογράφος μετά από  καταγγελία και διασταυρώσεις στοιχείων μόλις το 2013-14.
Λεπτομερέστερα, ο κ. Καστάνης φέρεται ότι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο «La Sapienza» της Ρώμης, πήρε εξίσωση πτυχίου από το ΔΙΚΑΤΣΑ, απόχτησε ειδικότητα Γενικής Ιατρικής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Αργολίδα, εργάστηκε και τοποθετήθηκε στο ΕΣΥ το 2000, μέχρι που στις 15 του Μάη 2014 ανακλήθηκε, τελικά, ο διορισμός του στη Σκύρο.
Ο φερόμενος ως απατεώνας κ. Καστάνης φαίνεται ότι κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες, ενώ διέθετε ΙΧ φεράρι και ιδιωτικό αεροπλάνο.
Η υπόθεση αποκαλύφτηκε μετά από καταγγελία πολίτη και σχετική έρευνα από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας. Η έρευνα έδειξε ότι όλα τα πτυχία και λοιπά δικαιολογητικά του κ. Καστάνη, από το 1993 που κατάθεσε το «πτυχίο» του, είναι πλαστά, κι ότι ο φάκελός του για την επιλογή του ως Διευθυντή στη Σκύρο είχε εξαφανιστεί. Ο ίδιος ο κ. Καστάνης παραμένει άφαντος από τον Ιούλιο του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου