Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση φίλων της Alfa Romeo στο Ζάππειο


Η φετινή χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή για την Alfa Romeo, διότι συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας. Με την ευκαιρία, οι φίλοι της Alfa Romeo στην Ελλάδα θα διοργανώσουν στις 10 Οκτωβρίου εκδήλωση για να γιορτάσουν το μεγάλο αυτό γεγονός έχοντας την υποστήριξη της ελληνικής εισαγωγικής εταιρίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μοντέλα ιστορικής σημασίας όπως: 6C, Duetto, Montreal, GTA, Giulia GT, Giulia Ti Super, Alfetta, GTV, καθώς και τα νέα μοντέλα, όπως τη νέα Giulietta, τη νέα MiTo και την 159.

Η Alfa Romeo δεν αρκέστηκε μόνο στη δημιουργία στιλάτων αυτοκινήτων, αλλά εφάρμοσε μια τακτική σχεδίασης και κατασκευής αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση και πολύ καλές επιδόσεις. Τα στοιχεία αυτά έγιναν συνώνυμα της εταιρίας και η πρακτική αυτή μετεξελίχθηκε σε παράδοση, γράφοντας τη δική της ιστορία στην αυτοκίνηση. Από το πρώτο μοντέλο των μόλις 24 ίππων έως και τη σημερινή Giulietta, αποδεικνύεται πως η Alfa Romeo δεν είναι απλά μια εταιρία, αλλά φιλοσοφία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Αίγλης του Ζάππειου στις 10 Οκτωβρίου, από τις 10:30 έως τις 14:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου