Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάγεβιτς: «Δεν πάω στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του τόσο για τις αιτίες της αποχώρησής του από την ΑΕΚ, όσο και για τις προθέσεις του για το μέλλον, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τους συμπατριώτες του.

Μπάγεβιτς: «Δεν πάω στον ΠΑΟΚ»

Μιλώντας, λοιπόν, και πάλι στον Τύπο της Σερβίας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον «θέλουν» να προορίζεται για αντικαταστάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να δουλέψει για κάποιο διάστημα.

«Κάθε φορά που είμαι ελεύθερος τα ΜΜΕ βγάζουν φήμες για το όνομά μου, αλλά θα πρέπει να τα απογοητεύσω», είπε ο πρώην προπονητής των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε:

«Δεν αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ, ούτε και ξέρω ποιος έβγαλε αυτή την ιστορία. Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο. Για πόσο καιρό, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή. Δεν βιάζομαι και αυτό που χρειάζομαι είναι μία διακοπή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή».

Και, φυσικά, ο 62χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι πήρε την καλύτερη απόφαση να φύγει από την ΑΕΚ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λέγοντας:

«Η αποχώρησή μου είναι καλό για όλους. Και για μένα και για την ομάδα. Η ΑΕΚ δεν είχε ηρεμία και φεύγοντας μπήκε ένα τέλος στη διαμάχη γύρω από το πρόσωπό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου