Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ψηφίζουν τώρα για το μέλλον των κινητοποιήσεων - Πυροβόλησαν οδηγούς φορτηγών στη Μαλακάσα


- Άρχισε η ψηφοφορία των μεταφορέων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
- Πάνω από 10.000 κοντέινερ παραμένουν στα λιμάνια
- Περιμένουν “βροχή” από ακάλυπτες επιταγές οι έμποροι
- Σε απόγνωση και οι γεωργοί - Σαπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι προϊόντων!

Σε εξέλιξη είναι η ψηφοφορία των μεταφορέων για το μέλλον των κινητοποιήσεων, το οποίο θα αποφασιστεί μέσω κάλπης, με τους 92 προέδρους να ψηφίζουν. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, ενώ ο κ. Τζωρτζάτος δήλωσε ότι δεν θα παροτρύνει κανέναν να κάνει το οτιδήποτε, απλά θα εκθέσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία οδηγοί 25 φορτηγών με κατεύθυνση την Αθήνα και οι οποίοι συνοδεύονταν από περιπολικά, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν πυροβολισμούς στο 50ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Υπηρεσιών η οποία πραγματικά διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν πυροβολήσει τα φορτηγά, καθώς βρέθηκαν σημάδια από σφαίρες στα ψυγεία και στους προφυλαχτήρες. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί πανικό, καθώς κάποιοι ανεγκέφαλοι πήραν τα όπλα και πυροβόλησαν με κίνδυνο είτε να σκοτώσουν τους συναδέλφους τους είτε να τρομοκρατηθούν οι οδηγοί και να προκληθεί μακελείο στην άσφαλτο.

Όπως δήλωσε ο κ. Στεφανίδης, ένας από τους οδηγούς που δέχθηκε την επίθεση, κάποιοι "ξεφύτρωσαν" από τα χωράφια και τους πυροβόλησαν και ευτυχώς δεν έχασαν την ψυχραιμία τους ώστε να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα στην Εθνική.

Όπως υποστηρίζουν υπάρχουν σημάδια από τα πυρά στα ψυγεία και στους προφυλαχτήρες τριών από τα 25 φορτηγά. Στο σημείο σπεύδει αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για να ελέγξει το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου