Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το σημερινό στοιχηματικο κουπόνι

Η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το μαγνήτη του σημερινού προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει στη σύνθεση του και αγώνες από τα αγγλικά γήπεδα, όπου έχουμε πλήρη δράση σε όλες τις κατηγορίες εκτός της Πρέμιερ Λιγκ.



Στο σεντόνι το μεγάλο φαβορί είναι η Τσέλσι που θα υποδεχτεί τη Μαρσέιγ με τον άσο να παίζει στο διαδίκτυο από 1.30 ως 1.35. Ισχυρή πίεση δέχεται και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης με την απόδοση να κατηφορίζει προς το 1.60 και στο 1.55 και τις αγορές να εκτιμούν ότι η Οσέρ δε θα αντέξει στην πίεση της ομάδας του Μουρίνιο.

Στη σύγκρουση ανάμεσα στον Αγιαξ και τη Μίλαν υποχωρεί σχετικά ο άσος των Ολλανδών προς το 2.50. Δεν υπάρχει αισιοδοξία για την Μπάγερν Μονάχου με το διπλό να ανηφορίζει και στο 2.10, ενώ υποχωρεί η τιμή της Βασιλείας αλλά και η ισοπαλία.

Από τα μεγάλα φαβορί της ημέρας η Ρόμα που υποδέχεται την Εκομάξ Κλουζ με τον άσο να ανηφορίζει και στο 1.40. Προβάδισμα έχει και η Αρσεναλ με την απόδοση του διπλού να ανεβαίνει προς το 1.65 και 1.70 και με την Παρτιζάν να στηρίζεται στην δυνατή της έδρα. Χωρίς μεταβολές ο αγώνας της Μπράγκα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τους Πορτογάλους να θέλουν να επανορθώσουν μετά την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Αρσεναλ.

Στο αγγλικό πρόγραμμα δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Σαουθάμπτον προς το 2.05 και υποχωρεί στο 2.00 η τιμή της Πόρτσμουθ. Σημαντική πίεση δέχτηκε η απόδοση της Λέιτον Οριεντ που έφτασε στο 2.00. Αισιοδοξία παρατηρείται και για την Πιτέρμπορο που έπεσε στο 1.70, ενώ ανέβηκε στο 2.15 η τιμή της Τσάρλτον στο ματς με την Μίλτον Κέινς Ντονς.

Στην Κόνφερενς δραστηριότητα παρατηρείται στα διπλά της Κιντεμνίστερ και της Φλίτγουντ που έπεσαν στο 2.40 και στο 2.35, αντίστοιχα. Πιέστηκε στο 2.25 η απόδοση της Γκέιτσχεντ, ενώ ο άσος της Λούτον ανέβηκε και στο 1.90. Πτώση στο διπλό της Οξφορντ στο 2.40 και στο διπλό της Στίβενεϊτζ στο 2.20.

Αμφίρροπες και οι δύο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Η Γκοϊάς θέλει τη νίκη με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, η οποία είναι επίσης σε κίνδυνο με τον άσο να παίζει στο διαδίκτυο και στο 2.40. Η Βάσκο Ντα Γκάμα μετά τις πρόσφατες αποτυχίες της ψάχνει για βαθμούς, όμως και η Σάντος θεωρείται ικανή για το καλύτερο όταν βρεθεί στη μέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου