Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Έχανε κάθε βράδυ 5.000 ευρώ στο τζόγο!

 
troktiko    Έχανε κάθε βράδυ 5.000 ευρώ στο τζόγο!
Μια ιστορία για …γερά νεύρα!
Ο 37χρονος Νίκος έχανε κάθε βράδυ 5.000 ευρώ στο τζόγο με αποτέλεσμα να καταλήξει να … ζει σε υπόγειο. Φαίνεται πως ο 37χρονος άνδρας έχει μετανιώσει για τα λάθη του παρελθόντος και στην προσπάθειά του να ορθοποδήσει ζήτησε τη βοήθεια του Νίκου Σαμοΐλη και της εκπομπής του ALPHA: «Για Λογαριασμό Σας».


Και μπορεί η ιστορία να ξεπερνά κάθε φαντασία, όμως συμβαίνει και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και αυτή τη φορά ο λογαριασμός… είναι πολύ μεγάλος!
O Νίκος ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές. Από μικρός, είχε μεγάλη αγάπη για τις επιχειρήσεις. Με την επιμονή του και την εργατικότητά του κατάφερε σε ηλικία μόλις 24 ετών να γίνει αφεντικό, ανοίγοντας ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα του επέφερε πολλά χρήματα. Η σιγουριά του όμως, τον έκανε να πιστέψει ότι ένα καινούργιο εγχείρημα θα τον έκανε ακόμα πλουσιότερο. Έτσι, το 2005 άνοιξε ένα internet café στην Πετρούπολη, επενδύοντας σχεδόν 350.000 ευρώ, μέρος των οποίων αναγκάστηκε να δανειστεί. Tα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε…
Η συνέχεια απόψε επί της οθόνης μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου