Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σαν να μην έγινε!

Σαν να μην έγινε! (video)
Ο Παναθηναϊκός είχε το... μυαλό του σε όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Φάληρο, οι παίκτες του Φερέιρα παρουσιάστηκαν ξενερωμένοι και ο μαχητικός Ατρόμητος του Δώνη πήρε δίκαια την ισοπαλία με 1-1!
Ενδεκάδα ανάγκης

Τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο πολλά. Εκτός ο Ζιλμπέρτο, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Μπουμσόνγκ, ο Βύντρα, ο Λέτο. Άρα δεν είχε περιθώρια για πολλά ο Πορτογάλος, ο οποίος κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Γιούρκας και στο κέντρο της άμυνας ο Καντέ με τον Σαριέγκι. Σε ρόλο «κόφτη» στη μεσαία γραμμή ο Σιμάο, έχοντας μπροστά του Καραγκούνη και Κατσουράνη. Αριστερό «φτερό» ο Νίνης, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ.


Ο επηρεασμένος και ο αποφασισμένος!

Θα ήταν έκπληξη πρώτου μεγέθους αν ο Παναθηναϊκός δεν έδειχνε... σημάδια από τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες του Φερέιρα ήταν σαφώς επηρεασμένοι, δεν είχαν καθαρό μυαλό και ενδεικτικό είναι πως μετά από πολύ καιρό η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά και οι «πράσινοι» πήγαν αρκετές φορές στην εύκολη λύση της... γιόμας.

Εκτός παιχνιδιού ο Νίνης, καμία βοήθεια από Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη. Από την άλλη, ο Ατρόμητος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την δυσλειτουργία του Παναθηναϊκού στα δεξιά, την ταχύτητα του στις αντεπιθέσεις και σε μία κόντρα τα κατάφερε. Ο Σφακιανάκης έβγαλε πάσα «πάρε-βάλε» στον Μπρίτο, ο οποίος αμαρκάριστος «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από τον Τζόρβα και άνοιξε το σκορ στο 31'. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και αποφασισμένοι να φύγουν με κάτι θετικό από το ΟΑΚΑ.

Πάντως, το γκολ αυτό... ξύπνησε τους «πράσινους», οι οποίο ανέβασαν ρυθμούς και στο επόμενο δίλεπτο με τον εξαιρετικό Γκοβού έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Γάλλος ήταν ότι καλύτερο μαζί με τον Κατσουράνη είχε να επιδείξει επιθετικά ο Παναθηναϊκός.

Στο... ρελαντί ισοπαλία

Στην επανάληψη ο Φερέιρα προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα. Έβαλε Μαρίνο και Κλέιτον, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 με τον Πετρόπουλο αλλά οι παίκτες του ήταν... αλλού και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να πιέσουν τον Ατρόμητο, ο οποίος έκλεινε πολύ σωστά τους χώρους και δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα, αν ο Τάτος στην ευκαιρία του ματς είχε πλασάρει σωστά τον Τζόρβα, τότε οι Περιστεριώτες θα είχαν φύγει με το «διπλό». Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος που κύλησε... σβηστό προς την ισοπαλία.

MAN OF THE MATCH: Το πιο «γεμάτο» του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Σϊντνεϊ Γκοβού ήταν ότι καλύτερο έδειξε απόψε δημιουργικά το «τριφύλλι». Πέτυχε ένα γκολ εμπειρίας ενώ προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τον Σισέ. Καλό παιχνίδι από τον Γάλλο άσο που δείχνει έστω και αργά να ανεβαίνει.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ:
Ο Σαρμιέντο. Άπειρα χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή και πολλές μάχες από τον άσο των φιλοξενούμενων, ο οποίος βγάζει την εξαιρετική μπαλιά στον Μπρίτο και του... σερβίρει στο πιάτο το γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Σε κακό βράδυ ο Κατσουράνης, αρνητικός ο Καραγκούνης, με τα γνωστά προβλήματα ο Σιμάο. Αν προσθέσουμε και τον Νίνη που δεν ήταν στα καλά του, έχουμε τα «γιατί» της κακής εικόνας του Παναθηναϊκού δημιουργικά.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Γκοβού είναι... αλεπού των γηπέδων και το έδειξε ακολουθώντας την πορεία της μπάλας στη φάση του γκολ, καθώς,,., μυρίστηκε το λάθος του Ολιβέιρα. Ένα λάθος που δεν επιτρέπεται για την εμπειρία του στόπερ του Ατρομήτου. Αβίαστο και δίχως λόγο, μιας και δεν τον πίεζε κανείς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ:
Ορισμένες αποφάσεις του Τσινιάρη εκνεύρισαν την κερκίδα αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχε πρόβλημα. Ελέγχεται για ένα χέρι του Μπαζίνσκι σε κεφαλιά του Κατσουράνη στις αρχές της επανάληψης αλλά και για μια αντίστοιχη περίπτωση με τον Γκοβού.


Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Γ. Καραγκούνης (78΄ Κλέιτον), Κατσουράνης, Νίνης (74΄ Μαρίνος), Γκοβού (83΄ Πετρόπουλος), Σισέ.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπρίτο (65΄ Καμαρά), Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Τάτος (83΄ Μελισσάς), Θ। Καραγκούνης (68΄ Καραλής), Σαγκανόφσκι.

pao atromitos 0-1 brito
Ανέβηκε από pankar23. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

pao atromitos 1-1 govu
Ανέβηκε από pankar23. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου