Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Παιχνίδι για το Wii, που μοιάζει με ηλεκτρονικό αλήθεια ή θάρρος, αναμένεται να μονοπωλήσει τις συζητήσεις τους επόμενους μήνες.

Οξύτατες αντιδράσεις προκαλεί νέο παιχνίδι για το Wii, με τους γονείς να υποστηρίζουν ότι προάγει τα όργια, αλλά και τον λεσβιακό έρωτα μεταξύ παιδιών ηλικίας ακόμα και 12 ετών. Το τρέιλερ του παιχνιδιού "We Dare Flirty Fun For All" παρουσιάζει δύο ζευγάρια, που ακολουθούν οδηγίες από την κονσόλα.
Οι γυναίκες στο διαφημιστικό τοποθετούν μέσα από τη φούστα τους το χειριστήριο, με τους άνδρες να δίνουν χαστούκια στα οπίσθιά τους, με στόχο τον χειρισμό ενός καρτούν στην οθόνη. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στριπτίζ, αλλά και φιλιά στο χειριστήριο από τους άνδρες και τις γυναίκες. Μία εκδοχή του διαφημιστικού, που την έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, τελειώνει με τα ζευγάρια να αλλάζουν συντρόφους και να πηγαίνουν για σέξ. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Wii και το Playstation 3, τον επόμενο μήνα. Πάντως, οι γονείς θεωρούν ότι η ένδειξη 12+ στο παιχνίδι είναι ντροπή. Η 52χρονη Laura Pearson από το Bermigham, δήλωσε εξοργισμένη: "Έχω μια 13χρονη κόρη. Αν μάθαινα ότι έπαιζε ένα τέτοιο σεξουαλικό παιχνίδι, θα πάθαινα σοκ". Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής, τόνισε ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε ενήλικες και η ένδειξη 12+ μπήκε από αναξάρτητη ευρωπαϊκή επιτροπή και όχι από την εταιρεία. Δείτε το βίντεο και στείλτε μας την άποψή σας.


We Dare: Debut Commercial

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου