Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τον “έμπλεξε” ο Ρομέου


Το γκολ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στο 93' κράτησε... ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της Λάρισας για παραμονή, ενώ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Άρη που προσπαθεί να βγεί στα πλέι οφ.

Το LIVE του αγώνα

Δύσκολη χαρακτηρίζεται πλέον η συμμετοχή του Άρη στα πλέι-οφ, μετά το 2-2 που έφερε στην “AEL FC Arena” κόντρα στην Λάρισα.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι “κίτρινοι” απέχουν πέντε από την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ την ίδια βαθμολογική απόσταση έχουν και από τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Απ' την άλλη η ΑΕΛ δεν κατάφερε για μία ακόμη φορά να εκμεταλευτεί την έδρα της, αλλά ο βαθμός που πήρε κόντρα στους Θεσσαλονικείς απλά διατηρεί τις ελπίδες της.... ζωντανές.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 14' ο Μετίν γέμισε μέσα στην περιοχή, όπου βρέθηκε μόνος του ο Κουζέν και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Οι Θεσσαλονικείς έφεραν το ματς στα ίσια στο 34' με τον μακρινό κεραυνό του Ντανίλο Περέιρα.
 
Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Άρης πήρε το προβάδισμα με ένα τυχερό γκολ του Μπομπαντίγια, ενώ ο Ρομέου διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, τρία λεπτά αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου