Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τρίχρονη έχασε χέρια και πόδια από σηψαιμία


ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες της μικρής ηρωίδας

Η μικρή Charlotte Nott είναι ένα τρίχρονο κοριτσάκι που έμαθε να παλεύει για τη ζωή της από τα πρώτα κιόλας βήματά της. Στις 10 Δεκεμβρίου η μητέρα της παρατήρησε ότι η μικρή είχε αποκοιμηθεί και όταν πήγε να την ξυπνήσει είδε στο στήθος της τρία μωβ σημάδια.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο John Radcliffe Hospital στο Όξφορντ όπου τα σημάδια επεκτάθηκαν σε όλο της το σώμα και υπέστη πολλαπλή κατάρρευση οργάνων. Η προσπάθεια των γιατρών να σταματήσουν τη γάγγραινα που είχε προκληθεί από μηνιγγιτιδική σηψαιμία δεν έφερε αποτελέσματα και μετά από 5 μέρες αναγκάστηκαν να της κόψουν τα χέρια και τα πόδια της.

Η μητέρα της έκατσε μερόνυχτα στο πλευρό της χαιδεύοντάς της τα μαλλιά μιας και όπως δήλωσε στη Daily Mail «αν ήταν να πεθάνει ήθελα να ξέρει ότι την αγαπάμε πάρα πολύ».

Η μικρή Charlotte ετοιμάζεται να υποβληθεί σε προσθετική άκρων. Έχει μάθει, όμως, να ζωγραφίζει με το στόμα και να μπουσουλάει, ακόμα και να παίζει στον υπολογιστή το αγαπημένο της παιχνίδι «Ντόρα η εξερευνήτρια» αποδεικνύοντας σε όλους ότι στα τρία της έχει μάθει να παλεύει για τη ζωή της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου