Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Εκρηκτική" πρεμιέρα για την παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ"

"Εκρηκτική" ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", αφού άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν!

Βόμβες μολότοφ πέταξε το βράδυ της Παρασκευής μία ομάδα περίπου είκοσι ατόμων έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν που στεγάζεται στην Πλάκα. Δεν πρόκειται για αγανακτισμένους θεατές, αλλά για ανεγκέφαλους οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους για την θεατρική παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", η οποία έκανε πρεμιέρα. Το έργο όπου πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Αλικάκη και σκηνοθετεί ο Κωστής Καπελώνης περιγράφει την ιστορία δύο γυναικών που βρίσκονται ανάμεσα σε 2.500 οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατεβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σκοπός του ταξιδιού για τις δύο κοπέλες η συνάντησή τους με έναν διάσημο ποπ σταρ τραγουδιστή.
Από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν δημιουργήθηκε, όπως αναμενόταν, πανικός, χωρίς όμως να αναφερθούν τραυματίες παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ η προγραμματισμένη για τις 21:30 έναρξη του έργου αναβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου