Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πρόβλημα με Μπουμσόνγκ


Πρόβλημα με Μπουμσόνγκ
Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είχε πάλι ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση.

Αργότερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Συνέχισε τη θεραπεία ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δεν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι την ώρα που ο ΕΣΚΑΝ έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ σε εφτά ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός ένιωσε στη γάμπα, σημείο που τον ταλαιπωρεί καιρό τώρα, ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Το συγκεκριμένο σημείο αλλά και το πέλμα είναι τα δύο προβλήματα του Μπουμσόνγκ και θα φανεί εντός της ημέρας εάν προλαβαίνει το ντέρμπι. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και αν δεν καταφέρει να παίξει, τη θέση του θα πάρει ο Σαριέγκι.

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας εκ νέου δίτερμα με έμφαση στο πρέσινγκ. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μαρίνος, ο Λουίς Γκαρσία και ο Καρνέζης.

Ντόπινγκ κοντρόλ στην Παιανία

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας (κατόπιν κλήρωσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου