Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται»


Ο «Τζίγκερ» αφήνει αιχμές για τη στάση της Πολιτείας και των αρμοδίων οργάνων

Για φαρσοκωμωδία και λυπηρή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει λόγο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με γραπτή του δήλωση. Ο «Τζίγκερ» αποφεύγει τη μετωπική σύγκρουση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και περιορίζεται στην έκφραση της απαισιοδοξίας του για το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα αφήνοντας αιχμές για τη στάση της Πολιτείας και των αρμοδίων οργάνων.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Η φαρσοκωμωδία του Ελληνικού ποδοσφαίρου καλά κρατεί. Η απόπειρα εξυγίανσης του ελληνικού πρωταθλήματος με τη δημιουργία της Super League με θυσίες (αγωνιστικές και οικονομικές) ήταν ένα μικρό και ελπιδοφόρο διάλειμμα. Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο επέστρεψε δριμύτερο στο παρελθόν.

«Επιφανείς» παράγοντες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο υπό το πρίσμα προσωπικών συμφερόντων και τυφλού οπαδισμού αδιαφορώντας για τη γενικότερη εικόνα του αθλήματος και τον ρόλο τους σε αυτό. H συστηματική και μεθοδική αυτή αποδόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκαλεί τον φίλαθλο κόσμο και την ελληνική κοινωνία.

H στάση και οι θέσεις μου απέναντι στη βία και στο παρασκήνιο είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Μάλιστα, κατά καιρούς έχω επικριθεί και γίνει αποδέκτης ειρωνικών σχολίων για τις ενέργειες και την στάση μου αυτή.

Για μία ακόμη φορά, θα ακούσουμε για βαθιές τομές, παραδειγματικές τιμωρίες και ότι πρέπει όλοι να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι δεδομένη και λυπηρή. Αυτοί που οδήγησαν τα πράγματα έως εδώ είναι υπεύθυνοι και ας τα αντιμετωπίσουν. Ας μην παριστάνουν λοιπόν τους έκπληκτους κάθε φορά που βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου