Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Απαξίωσαν τον θεσμό των εκλογών και τους νόμους υποψήφιοι στις Αχαρνές

Η καταγγελία του αναγνώστη έχει ως εξής:
 
Στην Ελλάδα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις και τους δώδεκα αριθμούς του ΚΙΝΟ παρά το δίκιο σου, ενδεικτικά να σας δείξω δυο τρεις φωτογραφίες για την ΞΕΦΤΥΛΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, και επιτρέψτε μου την ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ σε ένα ποσοστό μεγάλο (διότι αν κρίνω από Θεσσαλονίκη και Αθήνα το ποιούς εκλέξανε, αυτό σημαίνει πως εδώ στις Αχαρνές, τα ψηφοδέλτια που μοιράσανε έξω και ΜΕΣΑ στα εκλογικά τμήματα, πιάσανε τόπο).




ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (πανω από 10 φορές παρενέβει). Γλίτωσαν αυτόφωρες διαδικασίες..... Δυσανασχέτησαν και άλλες παρατάξεις.......
Για να προλάβω τους "αυτά γίνονται πάντα στις εκλογές", απαντώ ΝΑΙ!!!!!! Αλλά αυτό δεν έχει γίνει στα παγκόσμια δεδομένα ΠΟΤΕ!!!!! Ο τσαμπουκάς να σου κλείνουν διόδους εαν δεν πάρεις ψηφοδέλτιό τους...

Ότι και να λέμε τώρα...... Ας τα λουστούμε!!!!!!!

Στην φώτο 1 βλέπετε τα ψηφοδέλτια εμφανή ΜΠΡΟΣΤΑ από την είσοδο του εκλογικού διαμερίσματος. 

Αξίζει να σημειωθεί οτι η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια εταιρία παραγωγής κάποιου προϊόντος από την πρώτη ύλη στην αγορά
. Τί δηλαδή? Μέσα σε αυτοκίνητο(πόρτ παγκάζ) υπήρχαν ψηφοδέλτια(πρώτη ύλη) τα οποία σταυρώνονταν εκείνη τη στιγμή και διοχέτευαν τους "εργάτες"(παραγωγός) και αυτοί με τη σειρά τους αφού έκλειναν οποιαδήποτε είσοδο, αφού ήταν μπροστά από την είσοδο,.....πίεζαν τον αναποφάσιστο ή και αποφασισμένους αν θέλετε, να πάρουν το δελτίο με απαράδεκτες πιεστικές κινήσεις(αγορά/καταναλωτής). Αρκετές φορές ο κόσμος δυσανασχετούσε λόγο οτι δεν μπορούσε να διέλθει ελεύθερα στο εκλογικό.

Φώτο 2
Ο κύριος στο κέντρο της φώτο με τα ψηφοδέλτια ΜΕΣΑ στο εκλογικό, σε κίτρινη ναιλον σακούλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λεπτά πιο πριν υποστηρικτές των υποψηφίων, πέταξαν διαφημιστικά φυλλάδιά τους ΜΕΣΑ στο εκλογικό, καθώς και αφού τους έγινε επισήμανση οτι δεν επιτρέπεται, ειρωνικά απάντησαν, μα δεν πετάξαμε εμείς τίποτα.

Φώτο 3
Εδώ η κορυφή!!!!!!!! Ο κύριος όπως βλέπετε και αφού έχουν γίνει δεκάδες συστάσεις από την Αστυνομία αλλά και άλλους συνδυασμούς, με περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, και με στυλάκι σερβιτόρου που του παραγγέλνουν σταυρώνει ψηφοφόρους ρωτώντας πάντα τον δημότη εαν θέλει να βάλει και άλλους(!!!!) σταυρούς!!!!!!!!!!!!

Στο ακριβώς από πίσω τμήμα, η ίδια παράταξη να έχει κλείσει της δύο εισόδους ΚΑΙ την κεντρική και απλά να δίνονται διαταγές...."Χωριστείτε! όχι εκεί, εσυ απο εδώ...Κορίτσια δουλεύουμε, μην πάτε από εκεί, είναι ο Γιάννης, από την άλλη. Μην χαλαρώνουμε".

Η αστυνομία επενέβει δεκάδες φορές...Αρκετές φορές εντάσεις...... Ο θεσμός των εκλογών ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚΕ!!!!! Ο υποψήφιος δημαρχος ενημερος και.....αυτοί απλά ευχαριστημένοι.

Σε εκλογικό τμημα και ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ στα πρακτικά, ΠΑΛΙ υποψήφιος του συγκεκριμένου συνδυασμού, προσπάθησε να περάσει έξω, φάκελο από το δικαστικό, που η θέση του συγκεκριμένου φακέλου, είναι στην κάλπη και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Ποτέ λέει δεν του εδωσαν φάκελο. Ακολουθησε σωματικός έλεγχος από οργανο της αστυνομίας. Δεν βρέθηκε κάτι αλλά καταγράφηκε στα πρακτικά. Ο φάκελος που του δόθηκε όμως από τον δικαστικό αντιπρόσωπο ουδέποτε θα μάθουμε που κατέληξε.....

Παιδάκια και κόσμος γενικότερα "δικός τους" να μοιράζουν ΚΑΙ μέσα στα εκλογικά τμήματα ψηφοδέλτια..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου