Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΟΚ στη Κρήτη – Εργάτης κόπηκε στο πόδι και πέθανε από αιμορραγία


 troktikoΤην τελευταία του πνοή άφησε ένας 47χρονος εργάτης στην περιοχή του Λέντα στη Μεσαρά πριν δύο περίπου ώρες όταν… με το εργαλείο που χρησιμοποιούσε, ξέφυγε από τον έλεγχο του και του έκοψε κατά λάθος το πόδι.  


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ασφαλείς πληροφορίες του irakliolive.gr, ο άνδρας κόπηκε πολύ άσχημα στο πόδι και η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε με κινητή μονάδα στην περιοχή.  
 
Παρέλαβε τον άτυχο εργάτη που κατάγεται από την Αίγυπτο, μέχρι όμως να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ο άτυχος 47χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, προσπαθούσε με ένα αλυσοπρίονο να κόψει ένα δέντρο στην αυλή ενός σπιτιού , του έφυγε όμως από τα χέρια το μηχάνημα και κατέληξε στο πόδι του. 
Πριν προλάβει καλά – καλά να αντιδράσει το μηχάνημα σχεδόν τον ακρωτηρίασε, αναφέρουν οι πληροφορίες. Παρά τις προσπάθειες διασωστών, ο θάνατος ήταν θέμα λίγων λεπτών για τον άτυχο άνθρωπο. Το περιστατικό θεωρείται θανατηφόρο ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου