Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος έγραψε λάθος το όνομα του στα ψηφοδέλτια! Διαβάστε αυτό και άλλα “κουφά” της σημερινής μέρας!

 troktikoΑπίστευτο κι όμως ελληνικό: Ακυρώθηκε από την εκλογική διαδικασία ο συνδυασμός υποψηφίου δημάρχου σε δήμο του νομού Σερρών, καθώς… το όνομα του επικεφαλής είχε γραφτεί λάθος! Συγκεκριμένα, αντί να είναι γραμμένο στο πάνω μέρος του ψηφοδελτίου πρώτα το επίθετο και μετά το μικρό όνομα του υποψηφίου δημάρχου, είχε τυπωθεί αντίστροφα, με αποτέλεσμα όλα τα ψηφοδέλετια να θεωρούνται άκυρα και να μην έχει δικαίωμα ο συνδυασμός να συμμετέχει στις εκλογές.


Στην Πάτρα, σε κάποιο εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής περίμεναν για αρκετή ώρα τον υπεύθυνο να… ξεκλειδώσει το εκλογικό τμήμα για να μπουν και να ξεκινήσει η διαδικασία.
Σε εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κριεζώτου, γίνονταν οικοδομικές εργασίες στο σχολικό συγκρότημα, που δεν επέτρεπαν στους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με ασφάλεια. Μετά από παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη, οι διαδικασίες μεταφέρθηκαν σε κοντινή αίθουσα.
Σε διάφορα εκλογικά τμήμα της Ξάνθης, της Ηλείας και της Πάτρας δεν παρουσιάστηκαν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ σε δύο στην Κρήτη, στα Χανιά και στο Ηράκλειο, δεν πήγαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η διαδικασία μέχρι να ορισθούν και να παρουσιαστούν τα αναπληρωματικά μέλη.

Σε ένα εκλογικό τμήμα στη Νεάπολη Συκεών έλειπαν οι σφραγίδες, ένα από τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν σε εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ξεπεράστηκαν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου