Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Π.Α.Ο : Τρεις... στόχοι και αυξημένο μπάτζετ

Τρεις... στόχοι και αυξημένο μπάτζετ
Έναν δεξιό οπισθοφύλακα, έναν στόπερ και έναν παίκτη κέντρου έχουν ως πρώτες προτεραιότητες στον Παναθηναϊκό για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, μετά από σύσκεψη των ανθρώπων της ομάδας.


Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν σήμερα σύσκεψη κορυφής, στην οποία έδωσαν το παρών, οι Αλαφούζος, Τουμαζάτος, Νταμπίζας, Σαραβάκος, Aναστασίου και Σαμαράς και έκαναν έναν απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ σχεδίασαν την στρατηγική τους και τις κινήσεις τους για το μεταγραφικό «παζάρι»του καλοκαιριού.
Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θεωρεί πως «πονάει» σε τρία σημεία και για τον λόγο αυτό, πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα είναι η απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενός στόπερ, αλλά και ενός παίκτη της μεσαίας γραμμής.
Από κει και πέρα, στη σημερινή σύσκεψη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συζήτησαν και για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, το οποίο θα προσπαθήσουν να αυξήσουν, ούτως ώστε να έχουν μεγαλύτερη άνεση οι Αναστασίου και Νταμπίζας, στις όποιες κινήσεις σχεδιάζουν.Αυτό λέει το αρχικό πλάνο, ωστόσο αν προκύψει κάποια περίπτωση που να κάνει το «κλικ» στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αναστασίου, τότε είναι πιθανό, εφόσον μπορεί να υποστηριχθεί οικονομικά, ο Παναθηναϊκός να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Τέλος, συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί όσον αφορά την περίπτωση του Γκόρντον Σίντελφελντ, αλλά και του Μεχντί Αμπέιντ για την παραμονή τους στο ρόστερ και της επόμενης περιόδου. Οι δύο δανεικοί παίκτες έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τις ομάδες τους, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου