Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Συναγερμός στην ΔΟΥ Μυτιλήνης- Νεαρός άντρας που βρήκε ξαφνικά άδειο τον τραπεζικό του λογαριασμό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει


 troktiko










Ο νεαρός άνδρας, περίπου στις 10:15 σήμερα ανέβηκε στον 4ο όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται η Εφορία Μυτιλήνης και απειλούσε να πέσει για να θέσει τέρμα στη ζωή του έχοντας βγει στο εξωτερικό «μικρό» διάζωμα που υπάρχει κάτω από τα παράθυρα της ΔΟΥ…


Περίπου 20 λεπτά της ώρας διήρκεσε η περιπέτεια, που, ευτυχώς, είχε αίσιος τέλος,…
Αμέσως κινητοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία, Λιμενικό που πήγαν επί τόπου για να τον πείσουν να μην αποβεί στο μοιραίο διάβημα. Τελικά, ο νεαρός άντρας, όπως διαβάζουμε στο τοπικό σάιτ lesvospost.com, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και πείστηκε να ξαναμπεί μέσα στο το κτίριο.
 troktiko
 troktiko
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι διασταυρωμένες ο νεαρός πήγε το πρωί να κάνει ανάληψη από την τράπεζα και είδε πως ο λογαριασμός του είναι άδειος, όπως τον ενημέρωσαν οι υπάλληλοι της τράπεζας χρωστούσε στην εφορία και η εφορία έκανε αυτόματη αποπληρωμή των χρεών.
 troktiko
 troktiko
Αμέσως ο νεαρός μετέβη στην ΔΟΥ και μετά από πολλές συζητήσεις με υπαλλήλους κατέληξε στο γραφείο του Διευθυντή. Πριν καν προλάβει να μιλήσει μαζί του… έτρεξε στο μπαλκόνι!

 troktiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου